Dublin

Dublin: de trots van Ierland, ontdek de veelzijdige hoofdstad

Dublin is een stad die van vele markten thuis is, ieder vindt er wel wat naar zijn of haar gading.Wat er in Dublin zoal op één dag kan beleefd worden, beschreef James Joyce in zijn “Ulysses”. In deze vuistdikke turf vertelde hij wat er gebeurde op donderdag 16 juni 1904. Herbeleef het anno jaren 2000.

Eigen bijdrage

Je krijgt de vliegtickets cadeau maar betaalt zelf de luchthavenbelasting en boekingskosten.
Voor Dublin bedraagt dit:
Luchthavenbelasting: € 9 per vlucht per persoon.  Boekingskosten: € 10 per boeking.
Totaal voor twee personen: € 46

Hedendaagse toeristische beleving is van een totaal andere aard, maar nog steeds kan je niet in Dublin ronddwalen zonder het pad van James Joyce te kruisen of zonder herinnerd te worden aan die meest beroemde datum uit de Europese literatuur van de 20ste eeuw.

Natuurlijk is Dublin veel meer dan die ene man en die ene dag. De stad kan de bezoeker een aantal prachtige musea aanbieden, ze stelt haar mooiste kerken open, ze laat je wandelen langs andere historische gebouwen, ze nodigt je uit om haar Guiness te proeven, ze verwent je met haar Ierse pubs en traditionele muziek, ze inviteert je om te slenteren langs haar brede lanen, over haar overdekte markten, door haar winkelwijken, … Kortom bezienswaardigheden te over. En bovendien is Dublin de toegangspoort tot het wel degelijk groene Ierland met zijn prachtige landschappen en zijn niet te imiteren sfeer.

Activeer je voucher en vlieg naar Dublin

1. Activeer je voucher

De FreeCityFlight voucher is na activering en (indien van toepassing) betaling van de eigen bijdrage te gebruiken.

2. Stuur je reservering op

Vul de reserveringsvoucher compleet in en stuur deze op naar VIMAS, met de originele FreeCityFlight voucher.

3. Geniet van je reis!

Wij boeken je vliegtickets en sturen alle details toe. Jij kunt gaan genieten van je trip naar Dublin!