Porto

De in het noorden van Portugal gelegen stad Porto (ook geschreven als Oporto) is na Lissabon de tweede stad van het land. In de hele agglomeratie wonen ongeveer twee miljoen inwoners. Porto ligt aan rivier de Douro met ten zuiden van deze rivier de stad Vila Nova de Gaia. De wereldberoemde portwijnen komen uit Vila Nova de Gaia en niet zoals algemeen verondersteld uit de stad Porto zelf. Dé manier om port te proeven is aan één van de terrasjes aan de Douro.

Eigen bijdrage

Je krijgt de vliegtickets cadeau maar betaalt zelf de luchthavenbelasting en boekingskosten.
Voor Porto bedraagt dit:
Luchthavenbelasting: € 19 per vlucht per persoon.  Boekingskosten: € 10 per boeking.
Totaal voor twee personen: € 86


Porto heeft sinds dat de stad in 2001 culturele hoofdstad van Europa was te maken met een toegenomen belangstelling van toeristen van buiten Portugal.

Wil je optimaal genieten van je bezoek aan Porto? Bij Ticketbar Porto kun je vooraf via internet alvast je toegangskaarten kopen zodat je de soms lange wachtrijen ontloopt. Ook kun je hier bijzondere excursies boeken zoals een tocht door het Douro wijngebied of de Aveiro tour waarbij je ‘het Venetië van Portugal’ gaat ontdekken.

Populaire manieren om de stad zelf te ontdekken zijn de Oporto City Tour en de Zes Bruggen Cruise. Natuurlijk kun je in Porto ook een fado show bijwonen.

Een absolute aanrader is de goedkope Porto Card waarmee je gratis met het openbaar vervoer kunt reizen,musea gratis kunt bezoeken en kortingen krijgt op veel attracties en restaurants.

Ga naar de Porto tickets, rondleidingen en excursies bij TicketBar Porto.

Activeer je voucher en vlieg naar Porto

1. Activeer je voucher

De FreeCityFlight voucher is na activering en (indien van toepassing) betaling van de eigen bijdrage te gebruiken.

2. Stuur je reservering op

Vul de reserveringsvoucher compleet in en stuur deze op naar VIMAS, met de originele FreeCityFlight voucher.

3. Geniet van je reis!

Wij boeken je vliegtickets en sturen alle details toe. Jij kunt gaan genieten van je trip naar Porto!