Hoe kan je de vliegtickets boeken?

Met je CityFlightsEurope voucher kun je kiezen voor een retourvlucht naar keuze uit meerdere bruisende Europese steden. Kijk bij ‘Bestemmingen’ voor de verschillende beschikbare steden, de voorwaarden en de bijkomende kosten.  

In slechts enkele stappen kun je de vliegtickets aanvragen:

1. Activeer je CityFlightsEurope voucher

 

CityFlightsEurope voucher:
De CityFlightsEurope voucher is na activering en betaling van de eigen bijdrage te gebruiken. Activeren doe je via deze website. Vul bij de activering de persoonsgegevens in zoals die staan vermeld op jullie paspoorten of identiteitsbewijzen. Aan het einde van de activering ontvang je een activeringscode en deze vul je in op de CityFlightsEurope voucher.

Nadat VIMAS de activering en eigen bijdrage heeft ontvangen, krijg je binnen 10 werkdagen een reserveringsvoucher per e-mail toegestuurd. Hiermee kun je de gewenste vliegtickets aanvragen.

Eigen bijdrage:
Per CityFlightsEurope voucher is er een eigen bijdrage verplicht. Deze is t.b.v. de luchthavenbelasting: de hoogte van de bijdrage is afhankelijk van de gekozen bestemming en is per enkele vlucht per persoon. Bij ‘Bestemmingen’ staat vermeld wat deze kosten zijn. Na activering kun je de eigen bijdrage zelf overmaken per bankoverschrijving. De boekingskosten bedragen € 10 per boeking. Tevens kan je per bestemming zien voor welke periode er mogelijk een vluchttoeslag geldt.

2. Stuur je reserveringsvoucher op

Het aanvragen van de vliegtickets is de laatste stap. Dit doe je door de reserveringsvoucher uit te printen, correct en volledig in te vullen, te ondertekenen en deze tijdig per post naar VIMAS op te sturen, tezamen met de originele CityFlightsEurope voucher.

Incomplete of niet correct ingevulde aanvragen kunnen we niet in behandeling nemen.

Na ontvangst gaat VIMAS direct op zoek naar geschikte vluchten en binnen een week ontvang je per e-mail bericht betreffende de voor jullie geboekte vluchten.

Lees voordat je gaat activeren de actievoorwaarden goed door.

Toelichting persoonsgegevens:
VIMAS behandelt de aanvraag en boeking van de vliegtickets. Tijdens de activering wordt om persoonlijke gegevens gevraagd. Deze informatie wordt uitsluitend gebruikt voor de boeking en om jullie te kunnen bereiken in geval van een vluchtwijziging. Lees hiervoor ook onze Privacy Statement.

3. Geniet van je reis!

Wij gaan jullie vliegtickets boeken en jullie kunnen ‘vliegensvlug’ gaan genieten van een leuke citytrip of mooie vakantie.
Lees svp voor je vertrek de ‘veelgestelde vragen’ ook goed door. 

Klaar voor vertrek?

Heb je de actievoorwaarden gelezen en wil je jouw voucher activeren? 

Have a great holiday ☺️